Post by bandnessmiscbronsel on Feb 10, 2022 15:15:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Walking Zombie 2: Pucač zombija ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Walking Zombie 2: Pucač zombija IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ повећати драгуље хак ▞▞▞
▞▞▞ Walking Zombie 2: Pucač zombija 2022 version ▞▞▞
Ово је некада била пристојна игра све док нису одлучили да избаце огласе када желите да отворите свој инвентар. Као шта је то. Усред игре покушавам да излечим АД. Зашто. И такође. Зашто је потребно толико времена да се сада скупљају новчићи. А гас никоме не жели да купује ствари. Ко ће да плати 12,99 да заустави рекламе шта је ово више
Бићу искрен. Игра је фантастична, добро осмишљена и дубока прича. То је рекло да је досадно јер сви излазе напоље, иако би се овде боље уклопила вулгарнија реч. Постајем фрустриран због мојих поновљених промашаја и одложеног пуцања јер пола времена не могу да пронађем дугме Аттацк. Сложеност механике играча је до те мере да би опција гамепада била изводљива, чак и корисна. Пошто је муниција главна брига, коришћење аутоматског паљења је неизводљиво и може брзо да потроши резерве ако не можете да погодите главу.
The Walking Zombie 2: Zombie shooter Ação ufs
Искрено, ово је једна од најбољих игара вођених причама, не само што ова игра има најбоље контроле које сам икада користио. Волим ову игру и добијање ажурирања и засмејава ме што волим хумор у игри, једина лоша ствар је рекламе, али волим игру Желим да видим ажурирања и ти огласи су начин на који то радиш, па само стави са тим
Нгл, програмери су урадили своје... фантастична прича, игра, прилагођавање, надоградња/вештине, оружје... ова игра је невероватно искуство... и изненађујуће је мобилна игра.
Ова игра је веома лепа са оружјем! Било би лепше када би могао да задржиш моторне тестере и да узмеш куполе ракета и митраљеза, и да има водених топова или треба оружје, и да задржиш робота од богатог момка, и да украдеш градоначелников караван из Спрингфилда
Волим игру контрола и приче. Али апликација се стално руши. Заиста сам уживао у игри све док се ово није дешавало, поправите.
IZNAJMLJIVANJE XBOX KONZOLA (BEOGRAD, Beograd)
2. Spojite se na USB priključak Xbox 360. 3. Pokrenite igru \u200b\u200bkroz FreeStyle Dash. 4. Sviramo. Trčanje igara sa interne željeznice
Врло добра игра
Одличан фпс, посебно зато што је бесплатан и за играње ван мреже. Игра је у целини одлично искуство и има прилично лепу причу, истинитост оружја, пљачку, продају, итд. Графика је сјајна и намерно је замишљена и добро функционише са игром. Волим ову игру см и надам се да ће на крају изаћи још боља верзија. Ова игра је попут Ласт Даи Он Еартх, али заправо можете веома поштено напредовати и то је ФПС. 10/10 ће увек имати ово инсталирано на мом телефону.
Забавно искуство, детаљно и обожавам борбу у ближој борби. Од Гун Брос 1+2 нисам имала добру мобилну игрицу, тако да добри програмери
Одлична игра, превише реклама. Све је довољно тешко и недовољно покретано да бисте заиста стигли било где, морате да губите живот гледајући рекламе да бисте добили здравље или муницију. Зар нисмо преко овога? Само ме пусти да купим игру и уживам у њој за неколико долара
Zombija. Ovaj se projekt prvo pojavio na PC-u, a potom prešao na mobilne platforme. ... nekoliko dana uz nešto izuzetno zanimljivo, Walking Dead će učiniti.
Radnja u The Walking Zombie 2 govori o glavnom junaku imunom na virus koji ljude pretvara u zombije i njegovom putu da otkrije svoju istinu i pronađe lijek
Желим да му дам много више, волим како изгледа и РПГ стил... Проблем је у томе што је први рецензент споменуо да је управо почео да се затвара након једне мисије или мање и поново се покреће. Понекад ћете морати да почнете испочетка, а ми идемо на мисију да будете победили (победили? Како спелујете) лол, у сваком случају плз развија поправку?!
Свидела ми се игра и супер је да вам надоградим оружје и правите муницију и завоје, али дао бих оцену од пет звездица ако би се огласи и даље чешће појављивали и рушили игру, када сам прочитао коментаре о томе да се игра често руши платити за пуну игру. Често гледам три рекламе и онда срушим игру чак и споредну мисију да бих завршио.
Последње ажурирање игре доводи до тога да се игра закључава током додавања. Поправите. Била је то забавна игра, али сада се не може играти
Укупан концепт игре је у реду. Највећи проблем је напад огласа... отворите оглас за инвентар, прихватите оглас за мисију, напустите оглас за камп, завршите оглас за мисију, насумични оглас, уђите и изађите из огласа за игру. Желите да смањите рекламе, платите новац, али огласи се НИКАД не своде на ништа, чак и ако плаћате новац. Биће деинсталирати, проводити више времена у огласима него у стварном игрању игре. Добар покушај, довиђења....
Заостајање и падови чине ову игру немогућом за играње, што је штета јер ово изгледа као добра игра. До новца је тешко доћи, а једва да добијете плен у мисијама. Огласи су свуда и узрокују падове игре све време. Ова игра је само хаос и треба је поправити што пре!!!
Занимљиво
Деинсталирано: Много ми се допало у овој игрици. Међутим, механизам за аутоматско пуцање ми је све покварио. Знао сам да је готово када сам ударио у стрелиште, узео тигањ и ударио експлозивно буре које ми је експлодирало у лице...зашто бих аутоматски ударио буретом??..зашто би експлодирало ... смх иалл. Деинсталирај.
Почео сам прилично узнемирен игром и често се руши, али након што сам је мало прорадио и уверио се да је то једина апликација која је у том тренутку покренута или једна од неколико, то је заправо прилично забавна игра. Много различитог плена и неочекиваног садржаја помешаног са надоградњом/израдом. Дајте мало времена, када напредујете од прве фазе, биће добро. Ипак, рушење и даље треба да се реши на неодређено време, јер уништава много искуства.
Веома добра игра и прича је добра свка вам част ви што сте направили😀
Можда ми не сметају толико реклами у игрици...ДА се нису тако често замрзнули, претварајући иначе 10-секундни оглас у минут+...то јест, када се заиста заврше, без потребе за потпуно ресетовањем! Палац доле и деинсталирајте.
То је забавна игра, једини проблем је што више не могу да чујем дијалог за ликове, радила је отприлике до половине Спрингфиелда
ВОЛИМ ову игру! Толико различитих забавних ствари са цоол причом. Али игра се замрзне СВАКИ ПУТ када је играм. Као резултат тога, сваки пут умирете и губите залихе. Потрошио сам нешто новца на ово и вероватно бих то наставио да радим. Али тренутно, Бенсимон, то се у суштини не може играти. МОЛИМ ВАС ПОПРАВИТЕ БУГ ЗА СМРЗАВАЊЕ!!!!
Сви огласи који се дешавају кад год било шта урадите изазивају црни екран смрти. Изгубио сам толико отпада и других ствари да не спомињем стално понављање мисија које сам побеђивао. Тотални крик фест на мом телефону. Поправите то и игра би била солидних 5 звездица.
Ово је најбоља мобилна зомби игра коју сам икад играо, сви треба да је играју/ Ово је најбоља зомби игра за телефон који сам икад играла, сви требају да играју и свима препоручујем
Ова игра има много потенцијала. Много оружја и авантура, можете бирати где ћете и да ли желите да будете добри или лоши. Нажалост, стигао сам до 2. града и сваки пут када сам покушао да користим куполу, то ме стави горе, али још увек имам своју јуришну пушку са малим оштећењима. Такође су и рекламе смешне. Искочиће СВАКИ ПУТ кад отворите торбу или покушате да одете било где. Покушавају да вас натерају да купите верзију без огласа, али уместо тога, ја ћу само избрисати игру.
Сјајно за бесплатну игру. Очекујте неке рекламе, али дефинитивно подношљиве, такође дуга прича
Било је пет звездица, али сада долази стално руши чак и када се игра ван мреже. Такође се променио систем огласа где сада сваки други пут када отворите свој инвентар, добијате додатак. Скоро сваки пут када разговарате са нпц-ом добијете оглас. Сваки пут када уђете у радњу, добијате још један оглас. Заиста квари ток игре када морате да гледате рекламу од 30 секунди, сваки пут када желите да излечите, или замените оружје, или користите појачање усред мисије. То у комбинацији са падовима чини игру тешком за играње.
Dvije godine kasnije, zombi arkada je prilagođena za iOS i Android. ... Dead Rising 2 je uzbudljiva avanturistička igra sa dobro razvijenom radnjom i
Koje igre ići na računalo. Što igrati na računalu kad vam je ...
Најс
Siege Castles Chiến thuật hsi
Некада сам играо ову игру. И сада га играм и боље је него што се сећам. За људе који се жале на рекламе........ Искључите свој ВиФи. Бум тако једноставно
Zombie Age 3 je daleko moja omiljena Android tablet igra o zombijima, ... the Dead 2 na svoj pametni telefon i trčite od zombija do potpunog
2021. ЈЕ НАМ ТРЕБА ОФФЛИНЕ ИГРА ЈЕР ЋЕ БУЏЕТ СМИЈЕН ИМ СЕРИОС У 2022. ГОДИНИ 🙍🥉💰📜🔐🔽⏬💹
... 4519 naprijed 4503 slučaju 4503 zovem 4500 pronaći 4498 piće 4493 moguće 4489 ujutro 4471 smiri 4459 ii 4453 prilično 4445 gradu 4441 mojim 4429 pričati
Заиста волим ову игру и играм је већ неко време. Приметио сам да су огласи постали чешћи; што разумем да је понекад неопходно, али они који долазе су искривљени и нема Кс или начина да се вратите у игру без изласка из целе апликације. Дакле, време у различитим мисијама се губи заједно са залихама. Могу да се носим са рекламама, али не губим бензин, новац, залихе и ништа да покажем за то.
Не ради игра никако
Након учитавања игре на новом телефону питало ме је да ли желим да учитам сачувани ниво 38 у облаку и изабрао сам ДА!!! Дакле, пише поново покрените апликацију да би ступила на снагу и ја сам то урадио..... Само да видим почетак филма о рођењу детета и губитку свега у том процесу. Поправи то или ми врати све што сам потрошио
The Walking Zombie 2 Laga jlxa