Post by retervateback on Feb 7, 2022 1:28:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Hop: Kawaii Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Hop: Kawaii Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja begalinius raktus ▞▞▞
▞▞▞ Happy Hop: Kawaii Jump 2022 version ▞▞▞
Tai smagu ir atpalaiduojanti, o tai lengva, vienintelis skundas yra tas, kad pirkau programėlėje ir ji pasakė, kad turėjo pašalinti skelbimus, o po dienos man buvo parodytas skelbimas.
Man patinka žaidimas, bet nėra ką veikti.
Tai labai smagus žaidimas, kurį galima žaisti, kai nuobodu, dažniausiai į jį nepaisoma, todėl žaisk!
BombSquad פעולה qvxn
Man labai patinka žaidimas, nes jis toks mielas ir toks smagus, kad atrakinate naują odą, o žaisti yra žavinga.
nuolatiniai skelbimai erzina
Šis žaidimas yra puikus laiko vartotojas. Jei jums tikrai patinka mieli dalykai, šis žaidimas jums. Taip pat nėra tiek daug papildymų.👍🏼
Kaip miela
Labai miela, labai smagu, o man taip pat patinka, kad galite papuošti savo namus. Vienintelis dalykas, kuris man nepatinka, yra tai, kad norint atrakinti veikėjus reikia žaisti kitus žaidimus.
siuvinėjimas Fobija gyventi Amazon.com: Happy Hop: Kawaii Jump: Appstore for ... Happy Hop: Kawaii Jump Game Apk For Free On Your Android & iOS Phone
Tai šiek tiek erzina dėl personažų. Norėdami jį nusipirkti, jiems reikėjo tikrų pinigų. Bet apskritai tai geras žaidimas
pati mieliausia
Šį žaidimą vertinu penkiomis žvaigždutėmis, nes žaidimą lengva žaisti ir jis atpalaiduoja, žaidžiau, kai man nuobodu. Bet kai baigsiu etapą, pasirodo tiek daug skelbimų, tikiuosi, kad kūrėjai tai ištaisys
kai surenku 100 ar daugiau žvaigždučių ir einu atrakinti naujo miimo, atrakinu tą, kurią jau turiu... daug laiko praleidžiu rinkdamas žvaigždes, kad gaučiau keletą jau turimų miimo... kodėl? kokia prasmė...?
Tai labai smagu ir smagu – rodyti savo įrašus ir rinkti žvaigždes, kad gautum naujų personažų! Labai rekomenduoju šį žaidimą 10/10 <3
Man patinka šis žaidimas, bet nekenčiu, kaip viską prarandu gavęs naują telefoną.
😍😍😍😍😍😍😍😍😘😂 😎😎😎😎😎
Man patinka šis žaidimas. Neturiu priekaištų. protingas skelbimų kiekis, malonus atlygis. Norėčiau pamatyti galimybę išplėsti namus, aš noriu pridėti daugiau mielų dalykų ir nėra pakankamai vietos! ačiū ♡
Čia nėra nieko kito, išskyrus tai, kad esi mielas.
neleido man žaisti, kai įkėliau. tai pats šauniausias žaidimas, kurį aš everrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Happy Hop: Kawaii Jump Arkade pips
Man labai patinka šis žaidimas ir manau, kad visi šio žaidimo ieškantys žmonės norėtų turėti šį žaidimą. Turite rinkti skirtingus personažus, o kai renkate savo personažus, atsiranda kitoks fonas ir toks Kawaii!! Bet aš manau, kad bendra šio žaidimo pamoka yra išbandyti savo protą, nes žaidime yra gudrybių, todėl būkite atsargūs!
fainulka!!!!*
Meno stilius yra žavingas! Nors norėčiau, kad būtų daugiau ką veikti, nei statyti namą, rinkti skinas ir šokinėti ant platformų. Gal galite pridėti keletą mažų mini žaidimų? Išskyrus tai, man tai labai patinka. Man tai visai neatsilieka ir nedūžta! ❤️
puikus zaidimas
Kodėl neleidžia man atsisiųsti, net maniau, kad žaidžiu žaidimą, jis nebus tęsiamas
Linksma
ハッピーホップ:カワイイジャンプ アーケード wouo
tai labai geras žaidimas 😝😜žaisk!😝
... ?title=CC-Catch-Jump-in-My-Car-YouTube-More-Videos-and-Mus&irasas=1000097 ... =P-Lion-Happy-Children-HQ-Italo-Disco-1983-YouTube-First-an&irasas=1000248
Žaidimas staiga pradėjo rodyti juodą ekraną žaidimo viduryje kiekviename iš trijų mano „Android“ įrenginių! Prašau pataisyti!
Gr
Kaip faina visiems siulau siųstis
Fantastiškas žaidimas
man tai patinka, tai taip kowaii!
Man labai patiko šis žaidimas, bet šiandien pradėjau žaisti ir visa mano pažanga dingo. Nebeturiu kambario, lobių skrynios, kai žaidžiu, nėra, o savo mažųjų draugų neturiu. Grįžau į pradinę padėtį.
ハッピーホップ:カワイイジャンプ アーケード wouo
Aš tiesiog vertinu tai, kad gaučiau nemokamą miimo