Post by retervateback on Feb 7, 2022 1:17:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack infinit de bani ▞▞▞
▞▞▞ WinWing: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Progresul este o astfel de forță motrice care nu poate sta departe
Foarte dificil, mai ales la niveluri superioare, deoarece dezvoltatorii au crescut semnificativ atât puterea armelor inamicului, cât și cantitatea de HP inamic, limitând în același timp alegerea de a vă îmbunătăți armele și upgrade-urile necesare pentru a finaliza nivelurile, forțând jucătorul să cumpere upgrade-uri necesare pentru a trece de niveluri.
Cam stupid in proportie de 85%
Editare: Dezvoltatorul a răspuns spunând că combinația exactă pe care am încercat să o folosesc de mai multe ori ar trece cu ușurință de capitolul 8, ceea ce este complet neadevărat. Nu există suficient timp între atacuri pentru ca reflectarea și lama să funcționeze. În cele din urmă, am învins nivelul de nivel după ce aproape că mi-am triplat statisticile și l-am făcut față. Acesta este un paywall pur, nimic altceva.
O recenzie sincera? Jocul arata bine per total. Dar recompensele sunt aproape deloc. Etapele sunt grele! Unii mafioți/șefi se simt prea op. Unele etape par imposibil de depășit. Upgrade-urile avionului în etape sunt stupide. Se pare că își doresc foarte mult ca oamenii să cheltuiască bani pentru a juca și a câștiga. O copie răsucită a lui Archero. Jocul are nevoie de mai multă dezvoltare și planificare. Nu este distractiv.
De la această ultimă actualizare, continui să pierd cristale de energie și upgradarea avionului tău pur și simplu nu va funcționa...remediază-l!!
Acest joc are un design grozav și totul, un lucru care nu-mi place este că pictogramele de abilități speciale sunt prea mici, ceea ce face dificil de selectat, vă rugăm să remediați acest lucru.
„UPDATE!! 2021 Am avut dreptate de îndată ce au reparat jocul, acum este frumos, chiar am cheltuit „câțiva” dolari, ceea ce rareori fac vreodată🤫😁. Dezvoltatori grozavi👏🏼” Acesta este un joc grozav, dar pentru orice motivul pentru care grafica nu se va îmbunătăți și totul pare neclar pentru mine, am dezinstalat și reinstalat deja de două ori.🤷☹️ Actualizat,8,9,20 Am dezinstalat-o oficial, deoarece ecranul meu arată încă neclar, indiferent ce fac. Ce păcat că acest joc avea atât de mult potențial
Nu descărcați. Este un joc de luare de numerar. Prețurile sunt scandaloase și nu au sens. Încercați să percepeți 10 USD pentru o epopee, ce? Cine se ocupă de asta? Au nevoie să fie concediați. Trebuie să plătesc pentru un card lunar, beneficiile nu merită. Mi-e rușine să spun că am cheltuit 50 de dolari sau mai mult pe lucruri și mi-aș dori să îmi pot recupera banii. Am irosit atât de multe pietre prețioase pe lucruri, pentru că descrierea era înșelătoare. Este doar un joc de înșelătorie. Forțat să urmăresc mai multe reclame, am cheltuit destui bani, nu ar trebui să primesc reclame. Doar spuneam
Îmi place foarte mult jocul și, în general, simt că cuferele și prețurile sunt adecvate. Cu toate acestea, actualizarea recentă a schimbat abonamentul argint/aur pentru a oferi 3 bilete video pe zi, în loc să permită ocolirea TOATE videoclipurile. Sunt doar bani și m-am dezabonat și nu voi mai cumpăra pietre prețioase din acest moment înainte. L-as recomanda? Da, dar doar ca joc gratuit și cu siguranță stai departe de abonamente.
De obicei nu descarc acest tip de jocuri în Playstore, dar le-am descărcat doar pentru că descrierea spune că are „Cooperație online în timp real”, așa că mă așteptam să mă joc cu alți oameni, cum ar fi 2 avioane care joacă împreună. alături, dar până acum după ce am jucat 2 ore din acest joc, nu văd „Cooperația online în timp real”. Așa că am decis să-l dezinstalez imediat. Acum despre gameplay-ul e bine, nu pot spune că este grozav sau rău; Tot ce pot spune că este în regulă. 3 stele⭐⭐⭐
Investiți aproximativ 60 USD După ce ați jucat nenumărate ore pentru a ajunge la arme de culoare violet, chiar înainte de a trece la aur. Nu știu de ce, dar am pierdut una dintre armele violet. S-a întâmplat de vreo 3 ori. Tocmai când crezi că ajungi undeva în joc, rămâi la același nivel. Gunoiul urăște acest joc
Destul de bine, dar cred că ar putea exista avantaje și caracteristici mai bune, cum ar fi explozia de singularitate, în care o singură lovitură într-un amestec de inamici îi trage înăuntru și îi aruncă în exterior, inițial, distrugându-i și apoi aspirându-i pe toți înapoi și dispărând sau ceva de genul ăsta. Mi-ar plăcea să văd ce idei are echipa în cap.Poate fi într-adevăr foarte interesant.
Joc distractiv în general, dacă vrei să avansezi fără să cheltuiești bani, fii pregătit să râșni mult, ca orice alt joc gratuit. Poate fi un pic insistent cu încercarea de a te face să cheltuiești bani uneori, dar nimic de nesuportat.
Bine, dar nu-mi place cum trebuie să te conectezi și nu poți folosi Facebook
Lucrurile „gratuite” nu sunt de fapt gratuite atunci când trebuie să vizionezi reclamele
Wow, după evaluarea mea zilele trecute, mi-ai dat cumva abilități și opțiuni bune. Dar tot e nasol. Plătește pentru a câștiga jocul.
Capitolul 8, Valul 10 este aproape imposibil de învins, deși am deja o armă epică. Dodge, scuturi și contraproiectile nu funcționează.
Anunțul Google, reclamele uneori nu funcționează, mi-au blocat jocul. Prea multe reclame.
Com on dude, unul dintre cele mai bune jocuri din 2020 și vorbesc serios. Nu vei simți niciodată că trebuie să cumperi ceva folosind bani reali, atâta timp cât ești priceput, deoarece jocul este conceput pentru ca tu să joci și nu să plătești..... Mă bucur al naibii să găsesc acest joc pentru că îmi plăcea înainte. jocuri de tip arcade cu împușcături cu avioane Jocul meu preferat anterior a fost reîncărcat în forță, dar de când l-am descărcat, sunt îndrăgostit de el.. Mulțumesc și felicitări întregii echipe de dezvoltatori, sunt foarte impresionat.......
WinWing: Space Shooter Trò chơi điện tử pbqi
ddhsue
Este foarte antrenant
Blane este smecher
Am crezut că a fost o eroare când jocul mi-a resetat progresul în urmă cu câteva zile. Tocmai acum, am găsit că mi-am resetat progresul la începutul tutorialului și am decis să dezinstalez acest joc. Îmi place jocul, dar nu vreau să-mi repet progresul iar și iar.
imi place
Avioanele sunt cam prea scumpe. Mi-ar plăcea să aibă o achiziție permanentă pentru adskips/privilegi, mai degrabă decât un abonament. Destul de distractiv totuși, dar ar fi foarte frumos dacă abilitățile de la nivelul superior ar fi garantate pentru a avea întotdeauna ceva pentru arma ta.
Mai provocator decât Hawk cu o grafică mai bună. Modelele de atac inamic sunt originale și creative. Am o plângere: nu există nicio reglare a volumului pentru efectele sonore, așa că nu pot juca în timp ce ascult propria mea muzică. (Efectele sonore ar fi prea puternice.)
Joc distractiv cu multe de făcut atunci când vine vorba de alimentarea navelor. Primele niveluri au nevoie de puțină repetare pentru a progresa, dar în general acest joc este foarte distractiv.
Doar o versiune proastă a jocului original numit Archero, practic este exact același joc, la literă. Singura diferență este că Archero folosește monștri în loc de avioane. În rest, totul este aproape exact la fel. Recomand să joci Archero în loc de acesta, pentru că în mod clar dezvoltatorii acestui joc încearcă doar să smulgă celălalt joc.
WinWing: Space Shooter Παιχνίδια arcade tqli
Cool..... Obțineți o abilitate când fiecare jucător a colectat diamantul. Doar o problemă... Nicio bombă sau atac special disponibil. Deci, când inamicul atacă cu mii de rachete, nu mă pot mișca nicăieri. Poți repara asta?? Voi da 5* ... când actualizarea este disponibilă. Mulțumesc...
De sus în jos bullet hell arcade avion shooter care încorporează elemente de echipamente upgradabile și o varietate de nave și arme. Am pierdut un punct, cu mult accent pe microtranzacții și unele aspecte gacha totuși. Încă este distractiv de jucat gratuit, așa că l-aș recomanda în orice caz.
Foarte fin.. Foarte frumos.. Îmi place
Ca concept, jocul este bine. Execuția lasă de dorit. Curba de dificultate este abruptă în comparație cu ritmul în care poți face upgrade. Obținerea suficient de echipament pentru a fuziona arme și altele este practic inexistentă. Actualizările temporare pe care le obțineți în timpul jocului efectiv nu fac absolut nimic. Obțineți un spor de putere și puterea rămâne aceeași. Obțineți o creștere a vitezei de atac și din nou rămâne aceeași. Este o mecanică goală care dă iluzia de a se îmbunătăți, fără a se îmbunătăți. *Actualizare* M-am dus la sprijinul lor pentru a-mi împărtăși preocupările și, în loc să se adreseze oricăruia dintre ei, au încercat să-și amaneteze discordia lor stupidă asupra mea. Acești oameni sunt inutili.
Este bine, având câteva probleme cu noua actualizare. Adică nu se pare că nu am nici un dușman să omoare prea mult... Doar pământul din spate se continuă să se miște și nimic nu prea ucide.... Dar în afară de faptul că jocul este bun.
În sfârșit, mi-am primit datele înapoi. Un joc grozav dacă rămâi cu el
Stylist Girl: mach mich schön Gelegenheitsspiele ceqm
Superrr!!!
Totul despre acest joc este identic cu Archero, cu excepția că este o navă spațială. Interfață, sistem de premii și pictograme bijuterie. Identic.
WinWing: Space Shooter Аркадни nlky
Localizare foarte slabă, o sumă NEBUNALĂ de microtranzacții (până și depășind 100 USD), o curbă de dificultate ridicolă, cu o interfață de utilizare a meniului acoperită complet cu „oferte speciale”, semne de exclamare, „evenimente limitate” și ferestre pop-up, toate centrate pe microtranzacții. Primiți un cufăr „gratuit” pe zi și un cufăr epic „gratis” pe SĂPTĂMÂNĂ, ambele vă fac să vizionați un anunț pentru a putea deschide.
Super joc
În primul rând, într-un joc bullet hell, nu limitați niciodată modul fără sfârșit la o încercare gratuită pe zi. În al doilea rând, abruptul este prea mare, în loc de o curbă de învățare sau un vârf în dificultate, aveți doar o creștere exponențială a dificultății. Este mai degrabă un „am nevoie de mai mulți HP pentru a putea suferi mai multe daune” în loc să pot eschiva totul, pur și simplu pentru că multe atacuri fie te pot ucide în două lovituri, fie atacul nu poate fi evitat deloc, fie de un șef, fie de mai mulți dușmani