Post by retervateback on Feb 7, 2022 1:14:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ купон ▞▞▞
▞▞▞ Scary Teacher 3D 2022 version ▞▞▞
Scary Teacher 3D Simulation hvv
Мн добра играа лично мен мн ме кефи евала мн добра идея за игра
Scary Teacher 3D உருவகப்படுத்துதல் upg
Добра игра, но в частта с камината използвах бензина, но всеки път, когато използвах бензина, той винаги експлодира и не ме обвинявайте, че трябва да направи това, но го направи на мен, не само на нея, така че поправете това, преди да стане по-лошо
Hero Tycoon ایفای نقش ubx
Това е много забавна игра, но от последния път, когато я играх, имаше толкова много реклами.
🤩💋🎁🤑😍😐😑🤗🤭🥲😗🥲😗🥲😗🤪
Много забива
Добра игра! Понякога може да ми причини сърдечни удари, но аз все още обичам тази игра! :') Редактиране: Жалко, че трябва да платим, за да играем другите глави.
Здравейте, оцених вашата хубава игра с 5 звезди, защото е забавна, но я играя всеки ден и когато бях на ниво лепкава каша, мивката беше в самия душ, а не извън душа.🤣 Моля, поправете😀
Scary Teacher 3D Simulatie hbn
Scary Teacher 3D Симуляторы zrj
Тази игра е наистина добра. Аз съм на iPad и по някаква причина ми е по-лесно, но това вероятно е защото съм го играл МНОГО в миналото.
Играта е готина , но бабата те хваща много лесно . Не е за всички хора. Затова давам само 1 звезда.
Това е страхотна игра, просто тя ходи на място понякога и е много трудно да намериш повече време за игра и трябва да чакаш почти цяла година, само за да отключиш новата глава и винаги има добавки след епизода, който току-що направи
Това е страхотна игра, просто е толкова досадна, че можете да играете само две от тях, а за останалите трябва да платите
Добре, наистина харесвам тази игра, но въпросът е защо дозата винаги трябва да върви бавно, когато нямаш anergey, мисля, че това е гадно, но това е твоята игра, така че прави каквото искаш и защо трябва да плащаш за другата глави Наистина мисля, че трябва да промените това, защото имах играта преди и след глава 1 и специалните глави, но след това наистина нямаше какво друго да направя всичко, което можех да направя е да го направя отначало, но вие трябва да промените това или това е gunna бор хора
Количество от Монети Scary Teacher 3D ... Количество от Енергия Scary Teacher 3D ... Xbox360, PS4, PS3, Xbox One, Nintendo Switch, Apple или Android.
ако можех да сложа НУЛА звезди бих...в описанието пише "подходящо за деца от всички възрасти", но синът ми го изигра и хвърли одеяло през прозореца и учителят каза "какво по дяволите", така че следващия път трябва да предупредиш, че има е проклятие вместо да казва на родителите, че е подходящо, защото все още има родители днес и възраст, които не проклинат и не позволяват на децата си да чуват проклятия.
Това беше толкова хубаво, че наистина ми харесва, че отиде учителят ме последва, пулсът ми е бърз, наистина е страшно
Стъпка по стъпка как да използвате генератора Scary Teacher 3D ... приключения, случайни, аркадни игри, екшън игри, симулационни игри, любопитни факти,
От началото ме беше страх , госпожата ме уби всеки и разбрах че няма нищо страшно .
Супер игра
Това е добра игра, с удоволствие я играх, но след като завършите 1-ва глава, ще трябва да закупите следващата. Също така понякога е много дразнещо, когато изведнъж енергията спадне и трябва да изчакате енергията да се напълни отново. За всичко ще трябва да видите реклами Но все пак играта беше добра, исках да играя следващата глава, но е толкова отвратителна, че ще трябва да я купите............🤨
Тази игра е страхотна! Въпреки това играта ви ускорява сърдечния ритъм и понякога е малко бавна. Бих го оценил с 4 звезди!
Иска ми се всичко да е малко по-евтино, защото в един момент трябва да гледате куп видеоклипове, за да можете да получите неща. И г-жа тя получава проблеми.
Тази игра буквално дава само безплатни съвети на определени хора и аз не бях един от тях и не успях да намеря звезди навсякъде и се опитвах да получа съвети във всеки геймплей и гледах видео за игра и човекът, който играеше, получи съвети БЕЗПЛАТНО😤 и след това се върнах направо към моя жалък напредък и изтрих цялото приложение😠
Поставих две звезди, защото едната не можах да я инсталирам, тя заема твърде много място, защото ми харесва, когато видях любимия ми YouTuber да играе играта, изглеждаше толкова забавно! 3 отне толкова много време за изтегляне, всъщност трябваше да изтрия три от моите игри, за да го инсталирам! Така че тази игра трябва да е добра, ако не е толкова съм ядосан!
обожавам тази игра. Въпреки това не мога да използвам видеореклами за отключване на нови епизоди, защото видеоклиповете никога не са налични. ТОЛКОВА РАЗЧАСТЕН. Иначе е страхотно.
Добре е
Мултиплейърът не работи всичко струва и местата, за да намерим това, от което се нуждаем, трябва да получат указания или карта
официално, когато играя тази игра, се появява черен екран и не ми позволява да играя играта, аз играх това, тъй като сега не работи, поправете това и ще променя това на 5 звезди, моля
Това е много лоша игра, заема твърде много място на телефона ми и не се среща дори да мина нивото, когато се опитвам да сложа лентата върху тортата буквално, когато мис Т идва да вземе тортата, аз дори не го правя имам достатъчно време да видя дали мога да харесам да опитам да го сложа от различни ъгли, не става. Опитах се да направя видео с това, но дори не можах да премина нивото, беше толкова неудобно, че дори не можах да премина нивото сега стотици хора гледат това толкова неудобно, че няма да инсталирам тази игра
Не ми харесва това приложение, защото заема много място от телефона ви и трябва да премахнете много приложения, за да можете да инсталирате приложението (не препоръчвайте това)
Тази игра е много яка ,но не е хич страшна,ако я промените ще стане супер иначе всичко друго е страхотно.
Scary Teacher 3D Mô phỏng ulti
3D 215-2 Детска торта – Scary Teacher | Didys
Ванката къде да е така
Как да мина нивото с телевизора 😱 пумощ
Тази игра е забавна, но проблемът е, че miss t се забива в стена или маса и това е проблем, защото трябва да бъда хванат, за да се отлепя, бих дал 5 звезди, ако решите този проблем